Review Bwin.be

Roulette bij Bwin spelen

Zodra je een bezoekje brengt aan de website van Bwin.be valt het al op; het draait bij Bwin vooral om online weddenschappen. Bwin is dan ook nummer 1 als het gaat om online weddenschappen en dan vooral sport bets. Het motto van Bwin is: “Wij praten niet alleen over spanning, wij maken het. Of u nu een prof bent of een beginner – iedereen kan meteen meedoen, iedereen heeft gelijke kansen”.

Over Bwin

Bwin opende haar deuren op Gibraltar in 1999 en, vooral na een fusie met PartyGambling (het moederbedrijf van Party Poker), groeide uit tot ’s-werelds grootste aanbieder op het gebied van sport bets. Veel bekendheid kreeg het bedrijf ook door het sponsoren van grote voetbalwedstrijden, waarbij de naam op de T-shirts van de spelers stond. Daarnaast biedt Bwin uiteraard ook andere casinospellen en heeft het een grote naam op het gebied van poker. Dagelijks kunnen de ruim 1 miljoen spelers op de website van Bwin kiezen uit meer dan 30.000 verschillende weddenschappen zoals de Champions League en de Formule 1 en zo’n 90 verschillende sporten zoals voetbal, tennis en nog veel meer!

Live Wedden

Live weddenschappen zijn de laatste ontwikkeling op het gebied van sportweddenschappen. Het leuke van wedden via live stream is dat je kan gokken terwijl de wedstrijd bezig is. Je volgt de wedstrijd via de live video en kan vervolgens inzetten of laten uitbetalen op het moment dat jij dat wil. Omdat je zelf de wedstrijd volgt kan je precies op het goede moment je bets plaatsen en heb je veel meer inzicht in het verloop van de wedstrijd dan wanneer je de bets van te voren moet plaatsen. Live sport bets zijn gewoon dé ultieme sensatie en die kan je bij Bwin beleven!

Review Bwin: Poker

Door het samengaan met Party Poker, had Bwin in één keer ook de beschikking over een gigantische expertise op het gebied van poker. Daarmee trok het bedrijf, naast de oude spelers van Party Poker, ook natuurlijk veel nieuwe roulette spelers. Bwin gebruikt voor de pokerroom de allerbeste software en je kan er altijd meedoen aan meerdere toernooien en wedstrijden met diverse limieten. Door dit grote klantenbestand zijn er altijd veel spelers in de pokerroom waardoor het er altijd gezellig is en de prijzen flink oplopen.

Review Bwin; storten en betalen

Als je bij Bwin een account aanmaakt, heb je de keuze uit zo’n beetje alle bestaande betaalmethoden om geld op je spelersaccount te zetten. Het minimale bedrag om te storten is €10,-. Voor wat betreft uitbetalingen heeft Bwin ook een goede naam; je kan op elk moment een uitbetaling aanvragen en krijgt het binnen 24 uur op je bankrekening of credit card uitbetaald. Let even op de kosten; meestal is dat gratis. Alleen als je meerdere keren per maand kleine bedragen laat overschrijven, moet je daarover kosten betalen.

Klantenservice

Op de contactpagina kun je terecht voor veel gestelde vragen. Verder kan je de klantenservice via een email formulier benaderen of via een telefoonnummer.

Review Bwin; onze conclusie

Wij konden eigenlijk geen minpunten ontdekken bij Bwin. Groot aanbod aan spellen en de nieuwste weddenschappen. De odds zijn gemiddeld, de klantenservice is goed en de website is gebruikersvriendelijk. Kortom, een goed adres.